Donateur

De Harmonie Vries zou niet kunnen bestaan zonder de bijdrage van onze donateurs. Bent u al donateur, dan danken wij u van harte! Bent u nog geen donateur, overweeg dan de Harmonie Vries te steunen door middel van een jaarlijkse bijdrage. Met deze bijdrage bekostigt de Harmonie Vries onder andere muziekstukken, instrumenten en uniformen. Deze bijdrage is al mogelijk vanaf €7,50 per jaar, per automatisch incasso dan wel via een contante bijdrage. Alle donateurs kunnen kosteloos het jaarconcert bijwonen op vertoon van de donateurskaart. Het jaarconcert vindt elk jaar rond februari plaats. De donateurskaart wordt elk najaar bij u thuis gebracht. Neem contact met ons op via het contactformulier om u aan te melden als donateur. Het contactformulier vindt u door op Contact te klikken. Alvast bedankt!