Archief van
Categorie: Geen categorie

A night at the movies

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari wordt café Onder de Linden in Vries voor twee avonden omgedoopt tot het ‘Dolby Theatre’  in Hollywood. Hét theater waar elk jaar in februari de Oscars worden uitgereikt. De rode loper ligt klaar, de pers is aanwezig en het muzikaal vermaak wordt voor u verzorgd. Laat uw gehoor verwennen met muziek uit bekende films, theater en musicals.

Afgelopen jaar hebben de majorettes, het orkest en de malletband weer hard gewerkt om er een spetterende avond van te maken. Dit jaar wordt de avond zelfs aangevuld met de ‘blazersklas.’  Een groep basisschoolleerlingen van CBS Holtenhoek die onder leiding van de dirigent van het orkest samen een muziekstuk ten gehore gaat brengen. De jeugd heeft immers de toekomst!

Van vroeger tot nu, alles komt aan bod! Van James Bond, tot Schindler’s List en van Mamma Mia! tot Elton John. De majorettes, het orkest en leerlingenorkest, de malletband en jeugdmalletband en de blazersklas hopen u op één van deze, of beide, avonden te mogen verwelkomen! Beide avonden vinden plaats in café Onder de Linden aan de Brink 4 te Vries. Aanvang is om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Tot dan!

Oktober Kindermaand

Zondag 27 oktober worden er drie workshops georganiseerd in het kader van Oktober Kindermaand.

In de workshops leren de kinderen over verschillende muziekinstrumenten en leren ze een instrument te bespelen. De dag wordt afgesloten door middel van een concert van de deelnemende kinderen, samen met alle onderdelen van muziekvereniging Harmonie Vries.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Kunst & Cultuur

Uitreiking Rabo ClubSupport

Vanavond heeft Harmonie Vries de vierde plaats van de Rabo ClubSupport behaald! Het prachtige bedrag van €1.237,57 zal o.a. worden besteed aan nieuwe instrumenten voor de ‘Blazersklas’, waar kinderen van de basisschool een blaasinstrument leren bespelen. Via deze weg willen wij u van harte bedanken voor uw stem!