Majorettes

Majorettes is een sport waarbij twirlen, dans, show en gymnastiek gecombineerd worden. Dit alles doen ze onder begeleiding van muziek en met het gebruik van batons, pompons, vlaggen of linten.
De majorettes worden begeleid door een docente en werken samen aan de shows, hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de verschillende niveau’s die iedereen heeft. Voordeel hiervan is dat iedereen gelijk mee kan doen in het niveau die men heeft.

Leiding

De majorettes staan onder leiding van Christa Huizing

Repetitie

De trainingen zijn elke maandag voor 3 t/m 12 jarigen van 18:15u t/m 19:00 en vanaf 13 jaar is het van 19:00 t/m 20:00 in dorpshuis de Pan.

Lid worden?

Ben je op zoek naar een gezellige muziekvereniging , dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij de Harmonie Vries is nog ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust eens luisteren en kijken op de repetitie