Harmonie Vries luidt jubileumjaar muzikaal in!

Harmonie Vries luidt jubileumjaar muzikaal in!

 

IMG_1196

Op 1 mei 2014 is het 100 jaar geleden dat de Harmonie Vries is opgericht. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, willen de leden dit in het weekend van 9, 10 en 11 mei 2014 vieren. Om het jubileumjaar in te luiden en geld in te zamelen voor het feestweekend volgend jaar, trekt de Harmonie in een ‘cabriobus’ door de oude gemeente Vries. De bedoeling is dat de het harmonieorkest en de malletband vergezeld van de majorettes door verschillende dorpen trekt en hier om en om optreden. Er wordt daarbij een beroep gedaan op de dorpsbewoners en toeschouwers, want het is de bedoeling dat er lootjes worden gekocht voor de verloting. De opbrengsten van deze verloting komen ten goede aan het jubileumweekend, waarin van alles georganiseerd gaat worden voor de Harmonie, maar ook voor de inwoners van de hele gemeente Tynaarlo en daarbuiten. De lootjes kosten € 1,- per stuk. Harmonie Vries  roept u allen op om te komen kijken en loten te kopen en zien u graag op 14 september aanstaande!

Het programma is als volgt: 10.00 uur Optreden Brink Zeijen – Malletband

11.15 uur Optreden Brink Zeegse – Harmonie

12.15 uur Optreden Populierenstraat Tynaarlo – Malletband

14.15 uur Optreden Brink Yde – Harmonie

15.30 uur Optreden Donderen (bij café Vonk) – Malletband

16.30 uur Afsluitend miniconcert in de Vogelbuurt te Vries, grasveld Nachtegaalstraat.

– See more at: http://www.vries.nu/voorpagina/harmonie-vries-luidt-jubileumjaar-muzikaal-in/#sthash.EuKljGxd.dpuf

 

Reacties zijn gesloten.