Jaarlijkse uitvoering Harmonie spetterend geheel

Jaarlijkse uitvoering Harmonie spetterend geheel

“Zaterdagavond zat de grote zaal van Café Onder de Linden afgeladen vol voor de traditionele uitvoering van Harmonie Vries. Normaal beslaat de jaarlijkse uitvoering twee avonden, maar in verband met alle feestelijkheden rond het eeuwfeest van Harmonie die nog volgen, is er dit jaar voor gekozen om alleen op zaterdag een uitvoering te plannen. Een uitvoering waarin plaats was ingeruimd voor alle geledingen van de Harmonie. We hebben immers niet zomaar een Harmonie. We hebben het harmonieorkest, het leerlingorkest, de malletband, de leerlingmalletband en niet te vergeten de majorettes. Welk ander dorp van onze omvang kan zich gelukkig prijzen met zo’n actieve, grote muziekvereniging, die bovendien ook nog straatoptredens verzorgd. Wij mogen trots zijn op deze eeuweling, die haar jeugdig elan te allen tijde weet te behouden. Zaterdagavond werd in een compact, goed gepland programma een breed overzicht gegeven van de muzikale kwaliteiten van alle geledingen. Het programma was boeiend, bij tijden spetterend en kwalitatief ruim voldoende.” – Lees de rest van dit verslag op: http://www.vries.nu/voorpagina/jaarlijkse-uitvoering-harmonie-spetterend-geheel/#sthash.j5Y1ubEH.dpuf

Reacties zijn gesloten.