Het mysterie van het verdwenen geluid

Het mysterie van het verdwenen geluid

Het Mysterie van het Verdwenen Geluid &
Harmonie Vries!

Help! Ons geluid is gestolen!
In het kasteel van baron Maestoso speelt een groep muzikanten in hun nieuwe muziekkamer. Maar dan gebeurt er iets vreemds: de ene na de andere muzikant raakt zijn geluid kwijt: “iets” lijkt het geluid van de muzikanten te stelen; een monster of een boze tovenaar, misschien?!? We hebben jullie hulp nodig om te ontdekken wie het geluid heeft gestolen en nog belangrijker: hoe we het verdwenen geluid weer terug krijgen!

Wat: Muziekproject met een spannende combi van live muziek, film en interactie
Wie: Groep 3 t/m 6
Datum: 10 april
Tijd: 19.00 tot 20.30
Waar: Dorpskerk te Vries, Brink 3-5
Website: www.hetverdwenengeluid.nl
Er zijn geen kosten aan verbonden

De kinderen worden zelf de hoofdrolspelers in het verhaal dat zich zowel op het filmscherm als live in de kerk afspeelt. Ze denken naar een concert te komen maar dan…. wordt ineens het geluid van de musici gestolen… Wat is er aan de hand? De kinderen blijken de oplossing van het verhaal in handen te hebben. Ze musiceren mee, maken spelenderwijs kennis met de verschillende slagwerk- en andere muziekinstrumenten en helpen om het goede geluid terug te brengen bij het goede instrument.

Na deze activiteit is iedereen van harte uitgenodigd om de eerstvolgende drie weken bij ons te komen kijken en oefenen tijdens de repetities van de Harmonie Vries. Dit kan in workshops zowel bij het orkest, de slagwerkers als de majorettes! Hiervoor kun je je opgeven via harmonievries@hotmail.com en via sportpret! Binnenkort op www.harmonievries.nl meer informatie over deze workshops. We zien je graag op 10 april!

Reacties zijn gesloten.