!!! Actie – gratis lessen !!!

!!! Actie – gratis lessen !!!

♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫

Heeft u altijd al eens een instrument willen bespelen, maar bent u hier tot op heden nog nooit aan toegekomen, om wat voor reden dan ook? Wellicht is deze actie dan de reden om dit toch eens te doen?

De Harmonie Vries biedt u nu tot aan de zomervakantie (tot 4 juli 2015) gratis lessen aan. Deze aanbieding geld voor alle leeftijden en alle onderdelen van de vereniging dus harmonie orkest, malletband en de majorettes. Wat deze onderdelen precies inhouden is hieronder te lezen.

Harmonie orkest – In het orkest spelen vooral blaasinstrumenten die onder te verdelen zijn in 2 groepen: houten blaasinstrumenten (saxofoon, klarinet, dwarsfluit) en koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton, trombone en bas). Naast de blaasinstrumenten wordt in het orkest ook slagwerk gebruikt.

Malletband – De malletband maakt uitsluitend gebruik van slagwerk. Hierbij valt te denken aan xylofoons, marimba, bells, drumstel, bassdrum en trommels.

Majorettes – majoretten is een sport waarbij twirlen, dans, show en gymnastiek met elkaar gecombineerd worden. De majoretten maken hierbij gebruik van batons, pompoms, vlaggen en linten.

Mocht u zich aan willen melden of vragen hebben stuur ons dan gerust een mail.

harmonievries@hotmail.com

♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫♩♪♫

Reacties zijn gesloten.