Sport- en cultuurpret

Sport- en cultuurpret

Sport- en cultuurpret geeft basisschoolkinderen de kans om kennis te maken met een of meerdere sportieve en/of culturele activiteiten binnen de gemeente. Ze kunnen via dit progamma gratis of tegen een gereduceerd tarief meedoen met activiteiten die binnen hun gemeente worden aangeboden.

Zo bied ook de Harmonie Vries kinderen de kans om kennis te maken met een onderdeel van de vereniging, namelijk de majorettes. Wij bieden voor twee verschillende leeftijdscategorieën (4 t/m 11 jaar en 12 t/m 18 jaar) majorettelessen aan.

Wat is majoretten eigenlijk?
Het is een sport waarbij twirlen, dans, show en gymnastiek worden gecombineerd onder begeleiding van muziek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van batons, pompoms, vlaggen en linten. Majoretten wordt ook wel twirling genoemd.

Lijkt het je leuk om dit uit te proberen meldt je dan aan!!

Via onderstaande links is het mogelijk om je aan te melden en meer informatie te vinden over datums en tijd e.d.:

Leeftijd 4 t/m 11 jaar

Leeftijd 12 jaar en ouder

 

Reacties zijn gesloten.