Bedankt voor u belangstelling!!!

Bedankt voor u belangstelling!!!

22 Juni was de Taptoe in Vries met de eigen Harmonie, Marching&showband Mercurius uit Assen, Bicycle showband crescendo en jong crescendo uit Opende en het jachthoornkorps uit Urk. Ieder met hun eigen spectaculaire show en uitbundige muziek.

De sfeer op het sportveld ‘De Fielliettaz Goethart’ was dan ook uitstekend. Deze sfeer wordt niet alleen door de korpsen gecreĆ«erd maar mede door de toeschouwers die komen kijken. We willen iedereen die er geweest is of belangstelling heeft getoond dan ook enorm bedanken!

Wilt u de shows of impressies hiervan nog terugkijken, kijk dan bij ons op de site in onze film-/fotoalbum. Hier staan filmpjes van alle orkesten en hun shows op. Deze filmpjes zijn gemaakt door Theo Venema. Ook enorm bedankt voor het maken van deze filmpjes!

Andere pagina’s waar leuke foto’s e.d. op te vinden zijn, zijn Vries.nu, dekrantvantynaarlo en DVHN.

Reacties zijn gesloten.