A night at the movies

A night at the movies

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari wordt café Onder de Linden in Vries voor twee avonden omgedoopt tot het ‘Dolby Theatre’  in Hollywood. Hét theater waar elk jaar in februari de Oscars worden uitgereikt. De rode loper ligt klaar, de pers is aanwezig en het muzikaal vermaak wordt voor u verzorgd. Laat uw gehoor verwennen met muziek uit bekende films, theater en musicals. 

Afgelopen jaar hebben de majorettes, het orkest en de malletband weer hard gewerkt om er een spetterende avond van te maken. Dit jaar wordt de avond zelfs aangevuld met de ‘blazersklas.’  Een groep basisschoolleerlingen van CBS Holtenhoek die onder leiding van de dirigent van het orkest samen een muziekstuk ten gehore gaat brengen. De jeugd heeft immers de toekomst! 

Van vroeger tot nu, alles komt aan bod! Van James Bond, tot Schindler’s List en van Mamma Mia! tot Elton John. De majorettes, het orkest en leerlingenorkest, de malletband en jeugdmalletband en de blazersklas hopen u op één van deze, of beide, avonden te mogen verwelkomen! Beide avonden vinden plaats in café Onder de Linden aan de Brink 4 te Vries. Aanvang is om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Tot dan!

Reacties zijn gesloten.