Tynaarlo Orchestra

Tynaarlo Orchestra

Kom op zaterdag 23 september 2023 om 19.30 uur of zondag 24 september 2023 om 15.00 uur naar een speciaal evenement ter ere van 25 jaar Cultureel Tynaarlo. We zijn verheugd om deze mijlpaal te herdenken met een avond vol muziek, kunst en culturele optredens.

Waarin de drie Harmonie verenigingen samenwerken met elkaar & verschillende culturele partners.

Het evenement vindt plaats op Boomgaard 7, 9761 TM Eelde, waar je wordt omringd door een levendige sfeer en een diverse gemeenschap van kunstenaars en liefhebbers. Dit is een kans om in contact te komen met gelijkgestemde individuen die een passie voor cultuur en creativiteit delen.

Dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Kom en vier met ons 25 jaar bestaan gemeente Tynaarlo en laten we uitkijken naar de toekomst van culturele expressie in onze gemeenschap.

Kaarten zijn gratis te verkrijgen via https://tynaarlo-orchestra.nl

Reacties zijn gesloten.