Artikel vries.nu over de olympische sporters

Artikel vries.nu over de olympische sporters

“Het was een grote eer voor de Harmonie Vries om de Olympiërs muzikaal te onthalen op vliegveld Eelde. Na een vertraging van ruim een uur arriveerde het vliegtuig van de KLM met alle sporters die deelnamen aan de Olympische winterspelen in Sochi. Het vliegtuig werd verwelkomd door de brandweer van het vliegveld met een ‘ereboog van water’. Wethouder Kremers mocht de sporters als eerste begroeten. In touringcars ging het hele gezelschap via Vries richting Assen voor de huldiging. Langs de route naar Assen werden ze overal door enthousiast publiek begroet.” – lees meer op: http://www.vries.nu/voorpagina/de-harmonie-vries-haalt-de-olympische-spelers-binnen/#sthash.ugLA07yP.dpuf

Reacties zijn gesloten.