Open avond Harmonie Vries

Open avond Harmonie Vries

Houd je van muziek en wil je hier meer mee doen? De open avond van de Harmonie Vries biedt uitkomst! Uiteraard de ideale kans om een muziekinstrument te proberen. Ben je toch meer van de dans, dan moet je zeker ook even bij de majorettes gaan kijken. Want op deze avond kan dat allemaal!

Het programma zal bestaan uit diverse optredens van de leerlingen van het orkest en de malletband, de fluitleerlingen en de majorettes. Dit is nog niet alles, ook de leerlingen van De  Vijverstee en Het Oelebred zullen de liedjes waar ze hard voor geoefend hebben laten horen.

Deze gezellige avond zal vrijdag 28 maart gehouden worden. Vanaf 19:15 is iedereen die in de groepen 5 t/m 8 zit welkom in dorpshuis De Pan in Vries, het programma is om 20:45 afgelopen. Het belooft een leuke avond te worden met de mogelijkheid om actief muziek te maken en te zien wat je allemaal leert bij de Harmonie Vries. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Mocht je na de 28e helemaal enthousiast zijn geworden en denken, zo’n instrument bespelen dat lijkt me wel wat, de Harmonie Vries regelt verder alles. Je krijgt een instrument van de vereniging, de muzieklessen worden bij de malletband zelf gegeven, bij het orkest wordt er gezorgd voor een goede docent uit de regio en de majorettes krijgen met z’n allen les.

Kom allemaal kijken en vergeet niet, muziek maken doe je samen!

klik hier voor het complete programma voor deze avond.

Reacties zijn gesloten.