Muziekavond met 100-jarige Harmonie Vries – Vries.nu

Muziekavond met 100-jarige Harmonie Vries – Vries.nu

“Vrijdagavond 28 maart organiseerde de jubilerende Harmonie Vries een muziekavond in dorpshuis de Pan in Vries met diverse optredens. De leerlingen van zowel de Harmonie als de Malletband lieten hun vorderingen horen. Een groot enthousiast publiek van ouders en bekenden genoten van de uitvoering door leerlingen van groep drie t.e.m. 7 van OBS de Vijverstee. Zij zongen bekende liedjes en speelden daarna de ingestudeerde muziek op blokfluit. Zij werden beloond met een daverend applaus. De Harmonie verraste de toehoorders met heel bekende melodieën . Tenslotte gaven leden van de majorettes een demonstratie van hun kunnen. Dit beloofd wat voor de komende optredens dit jaar. Om negen uur werd  de avond op spetterende wijze afgesloten. Alweer een evenement dit jaar in het kader van het 100-jarig bestaan van de Harmonie Vries.” http://www.vries.nu/voorpagina/muziekavond-met-100-jarige-harmonie-vries/#sthash.lBxUWrqE.dpuf

Reacties zijn gesloten.